Torsdag 28 Februari

I dag är det näst sista dagen på februari månad och jag har inte varit inne på min blogg på jätte länge. Jag har inte varit på humör för att skriva och sedan har det ju inte hänt så himla mycket heller. Men men jag ska försöka att skärpa mig för hur som helst så är det lite kul att skriva och man får skriva av sig sina tankar lite. Just nu är klockan 5.54 och jag vill bara kasta mig i min säng. Ja jag har jobbat hela natten och vill bara hem i min säng för att täppa ögonen. Sova........... OOOOOOOO ja.......
I natt har jag haft lite ont i huvudet, är lite orolig eftersom jag nyss haft bihålsinflammation som jag spolat bort..... Dock inte i toaletten. Jag vill ju inte göra om hela proceduren med rör i näsan och ett extra hål i mitt kranie. Nä nä..... Det gör jag inte.
Emma min tjej har det bra och hon mår bra.
I tisdags var Emma extra glad för då var vi iväg för att köpa en jätte stor bur till Farbror Långben och då menar jag jätte stor. Jag vet inte riktigt var vi ska ha den men det måste vi fixa. Eftersom våran kanin fått utegångsförbud för att han ränner i trapporna i vårt hus så var vi tvungen att köpa ett bo till honom som var extra stort. Vi har fått klagomål för att vår lilla kanin springer på loftgången antagligen är det så att de hundägare som bor i huset tycker att det är obehagligt om deras hund skulle råka ta en tugga av vår älsklings kanin. Och det är ju lite onödigt........
Nä nu tror jag att jag ger upp för jag e så trött och jag hoppas att det snart kommer någon snäll själ som vill och kan släppa hem mig. Jag slutar ju inte förrän klockan 7.00 så det är lugnt.
Tjingeling........

12 Februari Tisdag

Nu var det så himla lång tid sen jag skrev här på min blogg. Jag har hunnit vara sjuk i närmare 1 vecka tillsammans med Emma. Hon och jag var totalt utslagna hemma i soffan framför Bolibompa. Huvudvärk, feber, och förkylning som jag har sviter efter nu med en bihålsinflammation. Dock ingen vätska i bihålerna så jag slapp att de knackade hål i mitt kranie för att spola skiten ren. Och det tackar Lotta för kan jag säga. Puhhh.
Jag har påbörjat min långa arbetsvecka på 55 timmar med en huvudvärk som inte är av denna värld. Men jag kämpar mig igenom. Har snart jobbat 2 nätter av 5. Nice. Jag har ju också fått den stora äran att jobba med min lille bror Johan som jobbar på akuten. Vi jobbar samma schema denna veckan så då har jag någon att snacka med om natten blir för lång. Sedan har vi 30 fastlagsbullar som står i kylen som ska ätas upp men jag tror jag överlåter det enorma ätandet till några andra kolleger. Möjligt att jag kan äta en.

Idag var Mattias hemma om från Kristianstad för att träffa Emma som han saknar så himla mycket. Ja han ska komma hem imorgon också. Kul för Emma att han kommer hem emellan åt. Emma sa något lite kul idag saken i sig var inte så kul men det lät kul. Jag frågade eller om det var Emma som frågade Mattias om han kommer hem på torsdag också. Då sa han: Nä det tror jag inte. Då säger Emma: Åhh skönt. Hon menade inte det så som det lät men jag och Mattias kollade på varandra och började skratta för det lät så kul. Emma säger ju inte kissa och bajsa utan det är pissa och skita. Var hon får alla otroliga uttryck frå det vet jag inte men ibland tappar man hakan. Jag säger ju till henne att inte säga det utan att använda de bättre uttrycken men men hon glömmer bort sig ibland.
Det var allt för i dag.
Hej svejs i lingonskogen.

Jag och Ivona. Ivona fyllde 27 år i fredags detta firades med utgång till SLAGTHUSET!!

Jag och Ivona. Ivona fyllde 27 år i fredags detta firades med utgång till SLAGTHUSET!!

3 Februari Söndag

Jaha det var denna helgen. Positiva Arne har åter åkt till Kristianstad för att påbörja ännu en ny arbetsvecka med att sända radio.
Denna helgen har gått snabbt. Som sagt i fredags var jag ute med några kompisar och det var ju ganska kul till en början i alla fall. Men den fick ett otroligt snabbt slut. Vi blev utkastade från det otroligt tråkiga placet SLAGTHUSET. Dit går jag aldrig mer. Tråkiga människor, bratts och högfärdiga vakter. Vår kompis Dennis blev anklagad för att ha startat bråk på dansgolvet när han i själva verket skulle skydda Jon och Tessi från att få smockor men när han drog bort dom från samlingen så tolkades det som att han slogs. Måste läggas till att Dennis är från Makedonien och har varit i Sverige i ca 2 veckor och kan varken svenska eller engelska så om någon hade sagt till honom "Dra åt helvete" så hade han inte fattat nått ändå så sannolikheten är liten att han bråkade. Detta är bevis på hur synd det är att vara på fel plats vid fel tillfälle. Helgens RIS går till SLAGTHUSET.

Lördagen flydde undan i ett snurrigt töcken av en lindrig bakfylla på skattkammarön tillsammans med Emma och Mattias där jag mobbade han lite extra för hans date som han senare skulle träffa på kvällen. Han for iväg senare på eftermiddagen och hur daten funkade får ni fråga honom om.......... Jag skojade med honom och sa att du hinner inte ställa ut det gamla förrän det nya åker in...... Han tolkade det som svartsjuka...... Men vad fan tror han? Vi har varit ihop i 15 år och gifta i 7 år och varit singlar i 1,5 månad. Å andra sidan ser jag hellre att han är uppriktig mot mig än att han skulle ljuga.  Vad gäller mitt intresse av den personen som jag fick en så otrolig handsvett av, det intresset har ju svalnat kraftigt kan jag säga...... Vi är vänner och så förblir det.....
På kvällen hade jag och Emma en mys kväll bara hon och jag och tittade på Göta Kanal 2 och det gjorde säkert halva Sverige också.

Och idag kl 7.00 steg jag upp för att tvätta Mattias kläder när han var iväg på date. Klart där var en del av våra kläder också men det mesta var hans. Visst är hans fru snäll. Vi är ju fortfarande gifta. Men det ska inte bli någon vana. Han måste ju lära sig själv att tvätta, betala räkningar och en del annat som jag har skött i hushållet. Inte för att han inte fått göra det men jag har tagit det som mina uppgifter och ibland ångrar man många av sina val. Det har jag tänkt många gånger om det inte var på det sättet eller si eller så så hade allt varit mycket bättre. Men hade det de? Hade det varit bättre? Ja kanske om man hade gjort ändringarna i tid. Men det är inte lönt att spekulera om just nu men till ett annat förhållande i framtiden om jag någonsin får ett nytt, jag kanske trivs att leva ensam så har man en del med sig i bagaget som man vill dela med sig av eller låta bli.
Emma har blivit sjuk igen och det innebär att jag måste ta kontakt igen med försäkringskassan. Jag har ju fortfarande inte fått några pengar från dom för vård av sjukt barn i december. Men hallå. Jaja men imorgon måste jag kolla upp vad som händer..... Vi behöver pengarna eftersom denna helgen har varit duktigt kostsam. Jag var ju ute och Mattias bjöd daten på bio vilket han inte gjort på mig på 13 år. Hahahah Nä men 7 år. Vi har ju haft ekonomin ihop. Det är en sån sak som jag i framtiden ska hålla mer på. Spacet med utrymme av egna pengar. Vi har ju haft det ihop och aldrig fått känna att slösa pengarna på något som man vill unna sig själv. Vi har ju köpt allt tillsammans men vill ju ha saker kanske var för sig. Man prioriterar jätte olika.
Herregud vad mycket tankar och känslor jag bar på idag då. Men det är så skönt att sätta ord på det. Även om ingen läser det så känns det skönt och skulle någon läsa det så vet dom ju hur läget är.
Jaja imorgon blir en jättelugn dag med Emma hemma för att kurrera febern och hennes hals onda. Det har faktiskt jag också. Det är mina kära grannar som smittat oss men men så kan det bli.......
På återseénde.



RSS 2.0