Ca 102 kg


130 kg


Lottas viktbilder mellan 125- 130 kg


Tufsis och Kisse-Lisa innan sista andetaget


Emma i Frankrike i Eifeltornet


Emma som Lilla gubben i Astrid Lindgren musikalen på skolan


Tillfreds med mig själv!

Så här känner jag just nu. Jag mår bra och är stolt över mig själv. Jag läste precis mitt senaste inlägg och räknade snabbt på fingrarna att jag minskat 5,5 kg på denna månaden. Jag är så himla glad för det. Min minskning följer den kurvan som kirurgerna gett mig och det känns så himla kul. Känslan att ställa sig på vågen är ju spännade och inte alls ångest fylld längre. Min kamp har ju alltid varit mot vågen men nu är kampen med den istället. Vi har ju blivit vänner. Jag har ju nått mitt mål under hundra och nu är mitt nästa mål under 95 kg och börja träna. Tänkte börja simma och promenera. Kombination av dessa två sakerna så blir det kanon tror jag i alla fall. Jag har ju köpt ett års kort på badet så det är bara att uttnyttja det.

Emma har precis kommit hem från disney land i Paris och har haft det bra. Emma har sommarlov tillsammans med Mattias och de gör en massa kuliga saker. De åker till Röstånga imorgon och vi ska åka  dit och hälsa på på fredag och ev sova över. Så skönt att Mattis och Mattias kan umgås och att vi tillsammans alla 4 kan göra saker. Stolt över det.

Om vi ska ta lite tråkigheter nu så ja då har ju mamma hamnat på sjukan igen och åter igen är det lite jobbigt. Jag fick skicka mamma i ambulans i söndags då hon fick ont i ryggen och bröstet. Denna gången ringde hon i alla fall i tid innan hon blev så kass men i ambulansen blev hon snabbt sämre. Hon svimmade i ambulansen men de lyckades få liv i henne. Hon försvann en kort stund men hämtade sig. De förklarade att det var en lunginflammation blandat med ett revbensbrott efter ett fall för 1,5 månad sedan. Detta revbenet har tryckt på lungsäcken vilket gjort det jobbigt för mamma att andas vilket har lett till en infektion. Det är hemskt att se en människa kippa efter andan och se paniken i ögonen. Stod vid mammas sida på akutrummet på akuten för att försöka få henne att andas lugnare och vara tyst. Att få henne tyst var inte det lättaste. Hon kommer hem imorgon om inte något händer i natt. Hon fick inte åka hem idag eftersom hon blev dålig igår kväll. Ville observera henne en natt till. Jag fick ringa in till avdelningen idag för när jag ringde mamma så hade hon inte fått ett nytt rök plåster och hon fick ju nästan tupp juck. Hon hade panik och hotade med att rymma ut för att röka så då fick jag ringa ansvarig sjuksköterska för att sätta fart på folket där inne. Förklara att vi inte vill att mamma ska fortsätta röka utan bli av med det och de inte gjorde det så lätt för henne. Mamma får inte lämna avdelningen eftersom hon är uppkopplad på monitor EKG och pulsmätare och en del andra saker.

Jag tänkte lägga upp lite bilder här som jag tycker är värda att visa.

Mattis har förresten gått med i brossans klubb. Realraggers. I helgen var vi på Amerikan day i Malmö tillsammans med klubben och det var riktigt trevligt. Jag kommer antagligen också gå med så småningom. Väntar ett tag så får vi se sen. Vi har en del fester framför oss. Jag har lovat att hjälpa min bror på deras 5 års jubileé. Men det gör jag så gärna för min bror och så klart för hela klubben då jag tycker väldigt mycket om folket. Har så jävla kul i deras sällskap och känner att mitt förhållande med Kent och hans familj har blivit så mycket bättre och detta har jag nog saknat i alla mina 30 år att ha ett äldre syskon som bryr sig och som jag kan ha roligt med och terra för det är vi bra på. Vi tar igen det vi missat under dom andra åren. Allt är så annurlunda men jag trivs med mitt annurlunda liv. Hahahaha...
Nä nu ska jag hinna lägga ut lite bilder med. Ha det gott.
Kramar till er alla bloggare och läsare.

RSS 2.0