Nyårsafton 2010

Ja det är precis vad det är idag. Och jag ska jobba i natt. Men men någon måste göra det. Min älskling åkte precis iväg för att fira nyår med min lillebror Johan och hans gamla polargäng så han kommer ha ett super kul nyår. Jag ska snart laga mig en god middag och se på tv och sen åka hem till mamma och mysa och dricka kaffe. Sen bär det av mot jobb. Super kul. Nä men det funkar....

Ja och hur har 2010 varit för mig och vad har detta året betytt för mig?
Ja som ni alla vet så har jag ju gjort en otrolig vandring detta året och det har varit mitt absolut roligaste, lyckligaste och lite jobbigt med så klart. Men det roliga har ändå tagit över. Min lycka går knappt att beskriva för jag känner mig pigg och glad och sprudlar med liv. Jag har roligt med Emma och vi hittar på en massa saker som vi inte gjort innan. Jag tar mig för att göra saker som jag inte gjort innan. Jag gör saker ensam som jag aldrig gjort innan. Ja jag lever helt enkelt. Men det viktigaste av allt har ändå varit mina vänner som alltid funnits vid min sida och stöttat och som har gett mig beröm och hejat på mig och alla dom sänder jag ett enormt stort tack och en varm kram till. Jag har detta året även märkt att jag har värderat mina vänner annurlunda, jag har märkt vilka vänner som är mina vänner och vilka som man inte alltid märker finns där. Ego vänner som bara bryr sig om sig själv och sitt och inte skänker en tanke på andras mående eller hur andra mår utan går upp helt i sitt eget. Detta kan stämma in på många människor för så är vi alla ibland. Jag med för jag liksom alla har svackor men vissa gör om samma sak hela tiden. Nä jag e trött på det och tänker från och med nu konsentrera mig på de vänner jag känner ger mig energi och inte tar min energi. Min energi behöver jag till annat. Nyttigt att komma underfund med. Vänner som man vet finns men som man inte hör av så ofta är de vänner som har sitt liv att leva men som stöttar i vått och torrt och som man alltid kan vända sig till när det är något.
En ny bekantskap har jag ju funnit under resans gång och det är ju älskade Lina som har kommit att betyda så otroligt mycket och som det känns helt naturligt att umgås med och bara vara med och vara naturlig med. Det känns som vi känt varandra längre.
Ja vad har mer varit det bästa med året som varit.... Ja det finns säkert mycket!
Jo jag ska ju bli faster.... Store bror ska ju bli pappa igen och jag har redan shoppat kläder till tösen....

Hur vill jag att mitt nya år ska bli?
Jag vill fortsätta mitt liv med lycka och många fina stunder med Emma och min älskling. Jag måste bli bättre på många saker och sluta att göra folk ledsna och såra folk. Lära mig att tänka efter mer och att backa i vissa situationer och att lära mig kompromissa mer. Jag vill att vi ska hitta ett boende som vi alla klarar av att leva i. Jag vill kunna flytta utan att tänka att dit kan jag inte flytta för då måste Emma byta skola. Jag vill kunna få fler alternativ på möjlig bostad. Anledningen till att jag inte vill flytta är ju för Emmas skull. Att flytta henne i skolan kan ju komma till att ställa till det mer för henne än det redan är i skolan. Nu har ju Emma lärare som är mycket medvetna över hennes speciella behov och de kan tillgodose dom. Byter man skola och vänner så kan allt bli så fel och det är jag så rädd för. Det vill jag inte... Måste ta reda på om Emma kan bo i en annan kommun och ändå gå på skolan här i Staffanstorp. Det måste vara den första saken jag ska ta reda på nästa år för då får man börja där och räkna på vilka omkringliggande kommuner man kan leta bostad i.
Ja och det absolut sista jag vill göra nu är ju att önska er alla en god fortsättning, gott nytt år och hoppas att er nyår blir kanon.
Massor av nyårs raketer till er alla!

OBS! Hoppas jag slipper se er på sjukhuset i natt!

RSS 2.0