Hej på er!

Då var jag här igen. Jag vet att jag är lite dålig på att skriva här men jag försöker ändå så gott jag kan. Läget här ser ut som så att Mattis ligger i nuläget och snarkar på soffan medans jag sitter här i denna skrivande stund. Det ser ut så nästan varje kväll. Mattis är trött om kvällarna eftersom han jobbar på som bara den. Emma och jag får ju ganska mycket egen tid tillsammans vilket ibland är ganska mysigt även om man ibland hade hoppats på lite familje liv men det kommer. Vi har satt upp oss på ny lägenhet och vi får reda på snart om vi får den. Får reda på det inom 1 vecka. Större lägenhet är aldrig fel.
Emma är hemma från skolan då hon har känt sig ganska krasslig i några dagar. Trött, ont i huvudet, ont i halsen och lite febrig och klagar på ont i magen men sedan mellan varven är hon pigg och allert och verkar må bra sedan går hon ner i en svacka och måste lägga sig en stund och vila. Väldigt konstigt men men .... Jag själv har jätte ont i huvudet men det går också över mellan varven för att sen återkomma.
I helgen nu ska vi på fest. Realraggers firar sin 5 årsdag och den ska vi så klart fira. Jag och Tessi kommer vara onyktrast om jag får bestämma men det får jag nog inte. Men kul ska det bli. Tessi och Jon våra kära grannar flyttar från oss den 1 januari och förhoppningsvis flyttar vi månaden efter. Men det vet vi ju inte ännu.
Emmas kalas med polarna flöt på riktigt bra och hon fick riktigt fina presenter.
Ja vad har man nu mer att skriva om.... Finns säkert mycket men jag är inte helt på skriv humör så jag avrundar nog här.
Snipp snapp snut så var denna bloggstunden slut!

RSS 2.0