19 Maj 2008

Skojar ni att det var länge sen jag var här inne och skrev. Nu väntar den härliga årstiden som kallas för sommar och den älskar ju jag. Vi har börjat påta i vår stuga som i vi igentligen ska sälja men som jag igentligen älskar jätte mycket men vad gör man..... På kärleksfronten är det totalt ur dött och det borde det ju inte vara nu i sommar tiderna.
Idag är en otroligt stor dag för Emma. Hon ska träffa sina klasskamrater. Hon börjar ju skolan nu till hösten och igår var hon helt tokig. Hon tog fram den absolut finaste kläningen och den skulle hon ha för hon skulle vara fin när hon träffade sin lärare och sina nya vänner. Hon var så glad och hennes mun den glappade hela tiden och vi gick igenom allt flera gånger.... Hon var orolig för var toaletten var, och hur allt var i största allmänhet. Spännade så klart.

Nu i helgen var vi ute i stugan och vårt älskade husdjur var med. Han levde gott i två hela dagar. Han sprang fritt i hela vår trädgård och bet av en tulpan som antagligen inte var tillräckligt god för den låg sen bara slängd i rabatten. Varje gång jag tittade på honom så tuggade han. Han åt till och med mina jordgubbsblommor men då fick jag spel. Grävt stora hål i rabatten men så är det att ha en gnagare till husdjur. Han är underbar. Rolig och orädd och framförallt hade ju Emma sällskap av honom.

Jag ska försöka skriva lite oftare än vad jag gjort nu men men vi får väl se.

Hej för nu......

RSS 2.0