Oj då!

Japp ni ser rätt. Ännu en uppdatering från mitt liv. Den största nyheten är ju ändå att jag nått kirurgernas mål. Ja för en vecka sedan. Jag väger 79.8 kg och det känns ju skit bra sä här 2 månader eller ja nästan 3 månader innan vårt återbesök. Igår träffade jag en tjej som med gjort operationen och hon hade fått bortopererat överflödig hud. Man ska ha 3 cm överflödig hud och det första jag gjorde igår när jag kom hem var att mäta och resultatet är ju att jag har väldigt lite överhäng med hud. Mitt på magen inget och vid sidorna typ 2 cm så det blir ju ingen operation för mig. Jag får lära mig att leva med det. Men tuttarna kanske man kan få ett lyft. Ja fastnade linjalen eller en penna under bröstet så blir man bevilja och gissa om det gjorde det på denna svensken. Jojo mensan.... Hahahahaha.... Men i så fall bara ett lyft inga extra tuttar. Jag klarar mig. Är bara så jävla glad för att jag blivit smal igen. Gött!!!!!

Den andra glada nyheten är ju att Sandra en av mina bästa vänner ska gifta sig i april och jag och Mattis ska på bröllop och gisses vad det är en del att fixa med det..... Men det är en hemlis. Hahahaha.... Hon kan ju faktiskt läsa bloggen så det får bli senare.... Grattis till dig mitt hjärta!

Ja och sen har jag ju varit ledig sjukt mycket på sistone. Emma har ju haft lov så vi har bara myst och det har varit skönt. Emma är hos pappa Mattias nu för på måndag åker han till Mexico. Emma ska vara hos oss nu i två veckor och mormor ska hjälpa mig en del då jag jobbar natt. Mattis jobbar ju med natt då han är ute och saltar och plogar vid behov.

Ja och i slutet av månaden så ska jag gå med i real raggers klubb. Ja för er som inte vet så är det en bilklubb för oss som har amerikanska bilar. Vi träffas och kör cruisingar och festar och har lite träffar med bara klubben och har det mest roligt. Mattis är redan med. Så nu måste jag köpa skin väst för det är ju rygg trycks tvång och den västen används ju för att man ska representera klubben när man är ute på träffar så det är inget jag springer i affären med direkt. Jo man kan om man vill men jag kommer använda västen när vi är ute med bilen. Så det så.... Mycket roliga saker som händer nu....

Ikväll kommer mina kära vänner Jenny, Emelie och Tanja för att dricka lite vin och ha det mysigt och snacka skit och bara ha det kul helt enkelt. Lina kunde inte komma denna gången men jag tänker på dig hjärtat....

Ja så nu är det lite städning och undan plockning och sen ska jag hjälpa Petra lite på skolan och måla om jag hinner idag men det gör jag nog någon timme. Men nu får jag avsluta här om jag ska hinna allt.

Puss på er och nyp i stjärten....


JA det är faktiskt sant!

Ja ni ser rätt. Ännu ett inlägg av mig på bara några dagar. Jag har nu jobbat min nyårs helg och det har känts helt ok men jag är så trött på ringsignaler och telefoner. Blä. Ja igentligen har det ju inte hänt så mycket sedan sist men ville ändå uppdatera. Jo jag gick och ramlade eller ishalkade som det kallas tydligen och det kunde gått riktigt illa. Min kropp är helt öm och vinga bruten som man säger på skånskan. Nu har jag en hel veckas ledighet framför mig och det känns helt underbart. Om vädret tillåter imorgon ska vi till varuhuset XXXL Lutz. Det är mamma som ska handla. Men vi får se hur vädret blir. Onsdag ska jag till Malmö och träffa Ivona min gamla granne och på torsdag blir det Arlövs revyn med Mattis jobb. Himla kul att bli med bjuden. Fredag är det en slappe dag och lördag e det kalas för Rasmus och Poff i Anderslöv så hela veckan är ganska fullspäckad. Med andra ord jag har att hitta på. Ska försöka städa lite emellan med om jag hinner och orkar. Idag tvättar jag och bytar lakan. Jajaja allt vardagligt tjafs. Nä nu drar jag mig ner till tvätten igen. Ha en super trevlig fortsättning på det alldeles nya året!
LOVE

RSS 2.0