14 juli Måndag

Jag har lovat att jag ska försöka uppdatera min blogg lite oftare så då är det bäst att börja redan nu.
Vad har hänt i mitt liv sedan sist?
Jag har träffat en underbar kille som jag är jätte kär i och som gillar mig för den jag är. Han heter också Mattias precis som min fd man så det är ingen risk att man säger fel däremot är det krångligt när man pratar med någon och förklarar saker som mattias sagt eller gjort för ingen vet ju vilken Mattias man menar men jag försöker kalla den nya Mattis och mitt ex är fortfarande Mattias. Mattis träffade jag genom min lillebror redan förra sommaren. Men då hade vi ju inte känslor för varandra och jag har aldrig tänkt tanken heller men det var min lillebror som gjorde lite att intresset uppstod. Han skojade med oss och vi tyckte väl ja vad tusan vi har ju inget att förlora så nu e vi ett par. Han jobbar som bonde och gissa hur många komentarer man fått om det... Ska du bli bondfru nu, aha du behöver inte söka till bonde söker fru osv. Det känns konstigt att vara ny kär och helt fantastiskt underbart. Man svävar lite på moln. Man är inte van att få pussar, kramar eller att han bara rör vid en eller sänder en liten blick då och då...... när vi e i samma rum. Jag längtar efter honom när vi inte träffas på ett par dagar och hur ska detta gå till hösten i september när han ska köra betor 7 dagar i veckan 12 timmar om dagen.... Jag är lite orolig och idag råkade jag göra honom ledsen. Hur ofta har man råkat såra en kille??? Jag vet inte har aldrig upplevt det så här... Men jag råkade såra honom och det gjorde ont i hela mig. Som tur e sa han till mig att när du säger så så blir jag ledsen.... jag är ju van att vi har haft en annurlunda schargong i mitt gammla förhållande och glömmer av att jag inte är där. Det är svårt att bryta vanor men jag ska lyckas och jag ska absolut tänka mig för vad jag säger till min lilla bonde.

För övrigt har min stora tjej Emma slutat dagis och det var med stora krokodiltårar som jag som mamma lämnade dagisets trygga värld. Jag har nämligen haft en otroligt bra kontakt med en av fröknarna och det har skapats ett särskilt band mellan henne och Emma samt mig och henne. Emma har ju haft mycket problem med humör och talet samt en del andra saker och hon har alltid stöttat i vått och torrt. Hon har sett mig glad, ledsen, trött, förbannad, och nykär. Det nykära såg hon direkt. Hahahaha. Emma börjar skolan den 20 augusti och det ser hon fram mot.

På jobb är allt som det ska. Har 5 nätter kvar att jobba sedan är det semester. LÄNGTAR!!!
Jag kämpar på för att försöka hitta en bil. Vill ha en polo till ett hyfsat pris. 3 hyfsade bilar försvann ur mitt grepp vilket är så himla synd för det var kanon bilar. Är för sent framme men det var bara för jag var sjuk. Kunde inte prata ordentligt. Ont i halsen och svullen vilket gjorde min röst totalt grötig och emellanåt försvann den. Sen har jag ju jobbat hela helgen vilket gjort att jag sovit på dagarna och det är då det händer saker. Tusan också men ska försöka kolla mer under dagen.
Jaja detta är det som hänt i mit liv just nu. Detta är det som är viktiga händelser.
Imorgon ska jag till frissan och färga min utväxt.

RSS 2.0