Vad är det som är så fel

I dag blev inget som det skulle. Helt plötsligt på väg till skolan börjar Emma stor gråta och jag försöker typ säga till henne men Emma vad e det? Sluta nu. Denna skoldagen går snabbt. Pappa hämtar dig kvart över ett då du slutar..... Hon slutade inte gråta. Vad gör jag som mamma? Ja vad gör man.

Jag gick in till fröken och hon såg ju direkt att Emma var ledsen och jag med för den delen för det gör så jävla ont att se sin dotter så ledsen och utan att veta varför. Fröken frågar vad det är och jag svarar att jag inte vet. Hon frågar på engelska om det är för att vi ska byta vecka att Emma ska till sin pappa och jag svarar på svenska att det kan det kanske vara. Hon frågar igen på engelska om jag vill sitta med en stund i klassen för Emmas skull och ja visst jag är ju ledig så det kan jag ju göra. Hoppas så klart att det ska bli bättre.

Bara 15 minuter senare kommer en lärare in och då ska klassen delas upp i 2 halvor och Emma ska iväg. Emmas namn läses upp bland dom första och hon vrålar rakt ut men mamma då? Alla blir helt paffa och jag tar Emma i handen och går ut. Lärarna förklarar för Emma att mamma kan följa med. Så vi går tillsammans till det andra klassrummet och där visar det sig att de ska baka äppel paj. Men när lärare försöker engagera eleverna och Emma så får hon spel och börjar stor gråta igen så vi blir tvungna att lämna klassrummet.

Vi sätter oss i soffan och slappar försöker prata med Emma om vad det är som inte stämmer men hon vill inte säga det. Efter hand så berättar hon att ingen vill leka med henne. Men det stämmer inte för häromdagen ville kompisar att Emma skulle vara med och leka och att de skulle följa med hem och så efter skolan. Sedan kan det ju bero på att Emma är stark i sitt sätt att leka och vill gärna bestämma och vännerna kanske inte gillar det och vill kanske därför inte leka om det nu är så. Har märkt problem hemma med detta att hon kan säga till sina vänner om inte du gör så eller så vill inte jag leka med dig. Och jag har förklarat för Emma att säger man så så vill ingen leka med en. Jag vet inte om det är detta som har slagit emot Emma nu. Men vi ska ta reda på detta.

I alla fall så satt vi där en stund och till slut bestämde jag mig för att vi ger upp detta och går hem för det kommer aldrig att funka idag. Går in till läraren som har Emma och förklarar läget. Hon svarar typ ja det kanske är bäst hon kanske börjar bli sjuk. Nä hon börjar inte bli sjuk. Fatta att min dotter är sån här. Kan man bara inte få vara sån? Jag kan med vara sån. Jag kan med låsa in mig och gråta i 2 timmar för ingenting men sen är det bra. Måste man vara konstig då? I så fall är väl jag det med. Det ska liksom alltid finnas en anledning till allt. Om man bara vet att det är något fel så kan man lättare ta det. Så om man vet att en person är sjuk så skulle det bli lättare. Jag syftar på att hade min dotter haft en diagnos som sagt att hon hade lätt ADHD så skulle det vara lättare att acceptera hennes humör.... Nä inte för mig att acceptera men jag hade kanske däremot haft lättare att få hjälp med att hantera det på rätt sätt i olika situationer. För andra är det så himla lätt att säga har du kollat upp så hon inte har någon lätt typ av tex ADHD. Nä det har jag inte.... Andra menar på att hade man haft en diagnos så hade man haft mer förståelse. Men fatta min lilla tjej är försenad i allt nästan vad gäller tal och engagemang och grupp situationer mm. Vad detta betyder är inte min uppgift som förälder att ställa diagnos utan detta ligger på skolan och deras resurser fast där jag som förälder måste vara med och puscha på för att det ska hända något... Detta ska göras nu.

Det var sagt att Emma skulle ha en extra lärare men henne har vi inte sett röken av ännu. Mattias fick ett litet anfall och ringde rektorn som han uppfattade som väldigt nonchalant vilket den människan ska få höra av oss. Vi är inte de föräldrar som håller käften om sådana här saker. Visar det sig att Emma behöver mer träning i skolan så ska de se till att fixa detta. Det är deras plikt. Dessutom har vi varit på en elevkonferans ang Emma i våras där det uppdagas att hon behöver mer hjälp med vissa saker. Därför vill man att detta ska tas upp så snart det går.

Det är så skönt att skriva av sig. Det behövs verkligen.

Nu har Emma blivit hämtad av sin pappa och jag ska snart ge mig i väg till Kävlinge till Anna och Harald Mattis föräldrar på en liten fika. Alltid trevligt att träffa dom. Himla goa.

Ha det gott alla och var rädda om er. Krameli kram

Helena från jobb

Min nattkompis som jag kommer att sakna

Mycket kulig bild

Danne ligger i brossans knä och asgarvar

Min bror Kent och Danne

Min bror Kent och Danne....

Jon och Petra

Jon och Petra och så klart Skjoortan

Petra och Skjoortan

Petra och Skjoortan.... Love u ....

Min bästis

Min bästis love u gumz

Mina svärföräldrar.

Mina kära svärföräldrar som jag tycker mycket bra om... Anna och Harald...

Jag på min 30 års fest öppnar presenter

Min party dress på min 30 års fest

Och så jag så klart

Ja just det så ser jag ju ut...

Emma min lilla tjej

Emma min lilla tjej

Semester

Ja nu har man semester och det är fantastiskt skönt. Har semester tillsammans med min älskling nu. Och framförallt så har min 30 års fest varit och jag kan slappna av. Den har gått fantastiskt bra att anordna. Varit många tusenlappar som jag satt sprätt på. Festen löpte på av bara farten. Gick nästan smärt fritt. Hade lite incidenter med en före detta kompis som tydligen sysslar med droger. Han hade sagt att han lagt av till alla vänner och att han skulle låta skiten vara för jag hade sagt till honom tidigare i en diskussion som vi haft att han inte var välkommen om han tog droger men då sa han att han slutat för han ville inte mista alla sina vänner men det visade sig att drogerna var starkare än vännernas kärlek. Han är ett stort jävla röv hål.... Noll respekt för mig. Ta dig i brasan din jävla kokain nisse. Fuck U...
Men förutom detta så älskar jag ju resten av mina vänner som gjorde denna kvällen oförglömlig.... Dom sjöng för mig och hurrade och hade dessutom skrivit en låt till mig... Så jävla bra... Love u all my friends. Något som med var lyckat med festen var att min storebror med familj var med länge på festen. Och verkade ha trevligt. Så himla kul att min bror fick träffa alla mina vänner... De flesta tyckte han var reko men hade vissa favoriter i klungan så klart men så är det.... All love to u familjen Wigren- Levau. Någon som man inte får glömma i detta sammanhanget är ju min mamma då hon ställt upp otroligt mycket för mig både innan festen och under festen. Tack Mamma!!!! Love u too.... Så klart...

Jaha vad har mer hänt då. Jag , Mattis och Emma var och såg Ice age 3 i 3D så himla bra. Emma hade sett den innan men ville se den igen. Det var en dag med så himla tradit väder. Jag och Emma var på badet en dag sen åkte vi till Mattis bror en dag så hon kunde leka med tjejerna. De har en dotter som är lika gammal som Emma och de leker kanon fint tillsammans. Skiljer 2 veckor på dom ca.

Jag och Mattis åkte ner till Ystad en dag och gick på Bäckahästen och åt middag så himla gott och så mysigt. Första gången han och jag har gjort något tillsammans som är så mysigt. Sen körde vi kustvägen ner mot Trelleborg och sen in om Kents verkstad i Alstad. Snacka lite skit och så. Sen fyllde ju Emma år och vi hade lite kalas hemma med tårta och kakor och annat smått och gott. Sen blev det cirkus Madigan på kvällen jag Emma och Mattias, Emmas pappa. Det var kul Emma hade jätte roligt och clownen var skit kul. Jag skrattade tills jag grät och det gjorde dom flesta faktiskt. hahahaha. Sedan Var bara jag och Mattis på bio och såg Public enemies... Nja den filmen vet jag inte i vilkety fack jag ska knuffa in den. Kan bero på min ömma rumpa efter att ha suttit i 2, 5 timmar så var den öm och somnad.

Imorgon ska vi åka ett helt gäng till High Chaparall.... Ska bli himla kul faktiskt ser fram mot det. Kan bli en blöt helg men så är det....

Nästa vecka börjar Emma skolan. 1:an. Det ska bli lite spännade faktiskt. Emma längtar lite tror jag. Att få träffa alla kompisar igen efter så många veckors ledigt.... Och allt är på väg in i vanliga gängor igen... Ska bli ganska skönt.

Jaha nu har jag skrivit av mig lite igen.... Jag glömmer bort att jag har min blogg mellan åt. Min egen dator är på lagning och därför har jag inte skrivit så mycket. Saknar den....

Ja ja nu får ni ha en fortsatt trevlig sommar även om de senaste dagarna varit ganska kalla och lite höstiga. Ha det gott. Kram kram till alla.

Love u min darling...

RSS 2.0