Hej hej!

Det var verkligen inte igår. Ja här går tiden så himla fort. Det är självaste valborgsmässoafton och kungen fyller 65 år idag. Ja så e det. Ja vad har hänt sen sist? Ja ang Emmas BUP möten så har vi ett möte kvar och det är ett möte ang mediciner och antagligen ett läkarbesök. Men troligtvis behövs det inga mediciner ännu i alla fall. Men infon kan vara bra att få ändå. Mötena i det stora hela har ju varit ja vad ska man kalla det, värdelösa. Ja i princip. Jag menar att den infon vi har fått kunde vi lika bra fått via nätet eller så. Visst vi har mött andra familjer i vår situation och många gånger värre än det vi har haft men detta är det dom kan bistå med. Sen får vi inte mer hjälp. Detta e sjukt för barnen kan faktiskt behöva träffa andra i deras situationer. Andra barn med samma behov och i samma situationer men nä då... Det finns inga resurser i psykvården till detta. Jaja så ser det ut i Sverige.

Min vikt ja den rasar fortfarande men den har stabiliserats och stannat upp. Väger nu ca 73 kg.

Ja vad händer en dag som denna? Jo Emma ska på kalas i Malmö på Let´s go och jag och Camilla ska strosa längs stranden i Limhamn och njuta. Ja sen blir det grillning och sen bål antagligen. ja sen e denna dagen slut. Imorgon hoppas jag på 1 maj cruising i Malmö med brossan och Ami om dom har plats i bilen. Annars blir det en lugn dag.

Nä nu måste jag bege mig på kas. Ha en trevlig Valborg. Kommer in om och uppdaterar snart igen. Har igentligen ganska mycket att skriva om....

Puss & kram

RSS 2.0