Lördag 20 september

Hej ALLA
Vilken fantastisk kväll det var igår. Vår klinik som heter BFC fyllde 10 år och detta firades med god mat och underhållning på restaurang Finn Inn i Lund. Utmärkt god mat och en riktigt rolig underhållning. Robin från TV programet Robins var där och höll en show för oss. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Han e bara en så stört skön snubbe. Tårarna sprutade och tyvärr satt jag ju i hans blick fång. Hade en suverän plats längst fram vid podiet. Han såg hur mycket jag skrattade och fick sig själv ett gott skratt men han gillade det. Efter showen kom han personligen fram till mig och tackade mig och tog mig i hand och gav mig en kram. Senare fick jag ett personligt meddelande att jag skulle maila svt för att få biljetter till hans show och detta gjorde jag givetvis direkt igår kväll när jag kom hem. Jag hoppas att man kan få biljetter till hans show för ett reducerat pris.
Så kul det va!!!!!

Jaha vad händer mer i mitt liv. Bilen är på lagning och den har för närvarande kostat mig 11500 kr i reparationer. Kylare, vattenpump, en kåpa och mycket mera. Då är inte jobbet inräknat så ett par tusen till kan det nog bli.

Extra jobb har jag sökt och ska träffa chefen nästa fredag.

Nä nu måste jag sluta men kommer att blogga mer en annan dag.
Tjingeling.

Lördag 13 september

Ja då var det dags för lite mera blogg. Det var faktiskt inte så länge sen sist. Så det tar sig. Jag jobbar hela denna helgen vilket är mindre kul då jag hellre gjort annat men men nu e det min tur att jobba.

Vad har hänt sen sist?
Jag var ju på klassträff med min klass från gymnasietiden och det var riktigt roligt faktiskt. Träffade några som jag inte träffat sen vi slutade skolan. Vi var förståss bara 10 stycken med mig och sen 4 av dom umgås jag med ganska ofta så dom känner jag ju bra så 5 stycken var det som jag inte träffat på länge. Vi åt gott och drack gott och sedan gick några av oss vidare för att ta en öl och snacka vidare men det blev inte så länge faktiskt. Vi börjar inse våra begränsningar med andra ord vi börjar bli gamla......

Dagen efter vårt 10 års jubileum så väcks jag på morgonen av min kära granne Jon som gärna vill ha hjälp med förberedning av kräftskivans dukning och annat. Så detta började jag och Jon med redan 8.30 på morgonen. Bord och stolar hämtades och borden skruvades ihop och jag förberedde mat och hjälpte Jon med städning och annat eftersom vi skulle ha kräft kalaset hos honom och Tessi. Tessi jobbade men vi hjälptes åt. Själva festen blev jätte rolig förutom att vår toastmaster kom full till middagen och hade ingen egen mat med sig. Men det gick ju ändå.... Ja en helt klart lyckad kväll med vännerna......

Och min bil är ju rena följetongen. Men hallå igår morse när jag skulle åka till citygross med mamma så fyllde jag på vatten i kylaren precis som jag brukade göra innan när jag andvänt den. Det som skillde denna gången mot dom andra gångerna var att vattnet pissade ut så den går ju inte att köra med. Jag kommer ju inte ens iväg till brossan med bilen för att laga skitet. Måste ta biljävlen på släp. Mattias har lånat bilen nu ett bra tag och det är ju trist att när man själv behöver bilen så funkar den inte. Jag fick låna Martins bil en grannes just för att ta mig till jobbet eftersom bussarna inte går som man vill att dom ska. När jag har lagat min bil så ska min bil vara bara min. Jag betalar ju ändå skatt och försäkring och lån på den varje månad så då ska man själv kunna andvända den när man behöver och om jag inte behöver andvända den så kan den bara stå still för det dör den inte av. Jag återkommer om mer info om bilens framtid......

Nä nu e jag lite trött på att skriva så jag får fortsätta en annan dag.... Ska försöka skriva oftare.... LOVAR!!!!!
Hej svejs i lingonskogen

4 september 2008

Jaaaa jag vet jag lovade ju att jag skulle bli bättre men jag glömmer bort att jag har en blogg och ingen påminner mig heller. Hahaha.

Jag befinner mig mitt i mycket.... Om man nu kan säga så. Det händer saker hela tiden och det ska passas tider hit och dit. Emma har börjat skolan och hon trivs kanon bra. Har bra fröknar och så. Idag när jag hämtade henne skrek hon kolla mamma jag har fått en ny kompis. På gungan sidan om henne satt en liten stakars kille som bara glodde på mig och jag glodde väl tillbaka antagligen inte riktigt på humör men det är så klart skit kul att se Emma leka och ha kompisar.

Min semester är slut och jag har kommit in i mitt jobb igen. Semestern var skön. Gjorde inte särskilt mycket men hade det skönt ändå. Bästa semestern på grymt länge bara slappa och ta dagen som den kommer. En sak var ju lite tråkigt jag åt ju pencillin 2 veckor på min semester för min förbannade hals och den är än idag inte helt frisk. Var på en liten kontroll häromdagen och det visade sig att jag hade förstorade lymfkörtlar så om tre veckor ska jag på ny kontroll för att se att dom krymper. Hoppas hoppas hoppas att jag blir av med det.

Med kärleken går det framåt. Jag e kär givetvis. Finns en del små nackdelar som gör att jag inte är helt överens med mig själv. Vi har ju funderat på att flytta ihop och det vill jag givetvis men inte till vilket pris som helst. Han vill bo i Kävlinge vilket jag kan tänka mig men jag vill ju inte att Emma ska behöva flytta på sig för att jag hittat kärleken. Samtidigt har vi inte råd att bo kvar i längden för hyran e ganska hög och sen givetvis trivs jag med mina grannar och vill inte flytta för det. Om Mattias bor kvar i Staffanstorp så kan ju Emma vara skriven där men det känns som man e en dålig mamma och att jag överger min älskling för det är ju verkligen det ända som jag bryr mig om riktigt så där ordentligt. Det viktigaste är att hon mår bra och har det bra och det gör hon i dagsläget.

Jag har köpt ny bil. En renault megane och den e lite av ett vrak. Den ramlar itu och pengarna springer iväg och det är inte kul.

På fredag ska vi ha klassträff från gymnasiet och det ska bli kul att träffa alla gamla kompisar. 10 års jubileum. Äta fondue. Mums. Sedan på lördag är det kräftskiva med Torget 6. Nice ska det bli och himla kul. Blött om inte annat.

Nä nu har jag skrivit av mig lite. Hoppas att det inte dröje

RSS 2.0