Nu är det dags!

Det har hänt något otroligt. Stugan är såld och vi har löst lånet på stugan samt mitt bil lån och ett annat lån. Så himla skönt. Har inte så mycket pengar över men ändå. Har pengar till min 30 års skiva samt till lite sommar kläder. Har köpt bad kort som jag och Mattias delade på så att Emma kan bada så mycket hon vill i sommar. Sen köpte vi en sprillans ny cykel till Emma. Kanon bra blev det. En 24 tums. Ja så stor min lilla tjej är. Emma är hos sin pappa idag trots att det är min vecka men eftersom jag hade henne några extra dagar i förra veckan så är hon hos Mattias lite extra nu denna veckan.

På onsdag ska jag gå en trauma kurs som är för röntgen undersköterskor på grand hotell i Lund. Så himla nice. Blir jätte kul och brukar vara jätte bra kurser. Blir långa dagar känns det som med mycket kunskap och utbyte. 

På lördag flyttar Mattis in till mig. Det blir nog alldeles utmärkt. Ska bli skönt. Man vet att man alltid träffas efter jobb behöver aldrig undra eller så. Lite lättare att planera vardagen.

Jag håller på med att planera min 30 års fest. Det är ganska kul. Håller på med inbjudningarna. Så mycket folk man känner men tyvärr måste jag dra gränsen någonstans och tänka efter ordentligt vem är mina närmaste vänner och det är svårt. För man har ju vänner som man inte träffar varje dag utan som man vet finns där när man behöver dom. Och det är verkligen bra vänner. Vi vet var vi har varandra och vi vet att våra liv är på olika ställe och platser i landet men att vi finns till för varandra. Har en del sådana vänner. Men vissa har jag bättre kontakt med än andra men så är det bara. Mina närmaste vänner är ju mina grannar eftersom vi träffas nästan varje dag eller varje helg men sen har jag mina äldsta vänner och mina bästa vänner.... Hur man nu ska sära på dessa men men så är det.... Man har gått genom olika skede i livet och stött på problem och vid varje mil stolpe så finner man en vän för livet och eftersom jag nått upp till mina 30 år så har jag många i mitt liv. Tänkte dra snabbt några milstolpar i mitt liv.

Tanja är min absolut första milstolpe. En nära vän som jag blev bästis med redan i tredje klass då jag flyttade till Staffanstorp. Vi hängde ihop i vått och torrt och träffas än idag. Pratar inte varje dag eller varje vecka men vi vet var vi har varandra.
Min andra milstolpe är nog Jenny. Jenny och jag träffades då jag blev tillsammans med hennes store bror. Vi hängde ihop och har haft mycket kul under årens lopp. Träffades i högstadiet i sjuan och gick i samma klass i gymnasiet och nu jobbar vi inom röntgen båda. Hon som sköterska och jag som undersköterska och dessutom är Jenny Emmas faster. Vänner för livet!

Min tredje milstolpe är Sandra. Vi stötte ihop under gymnasiet då vi insåg våra liknande uppväxter med trassliga bakgrunder som gjorde att vi drogs till varandra då vi hade en viss förståelse för varandra och så är det än idag. En mycket bra vän som jag håller mycket av och där både hon och jag vet var vi har varandra.

Min fjärde milstolpe är Emelie. Vi hängde mycket ihop på gymnasiet och festade ihop tillsammans med Jenny och Sandra. Vi hade as kul tillsammans. Vi var på semester tillsammans i Grekland och vi festade all night long så att Jenny och Sandra trodde vi hade gått vilse eller nått. Så kul vi hade. än idag har vi kul tillsammans.

Min femte milstolpe är nog Sofia. Vi var inte jätte bra vänner i gymnasiet men flera år efter gymnasiet så började vi prata med varandra och blev väldigt nära vänner och vi har haft skit kul tillsammans. Mycket bollande med åsikter och diskussioner alltid lika kul att prata med.

Min sjätte milstolpe är nog Tessi tror jag. Nog en av de vänner som känt mig kortast tid men känner mig allra bäst då vi umgås alltid i princip. Hon märker på mig då jag inte mår bra, hon ser på mig då något hänt. Vi pratar om allt. Vi kan gråta tillsammans och skratta åt varandra och med varandra så som en riktig vän ska vara.

Min sjunde och åttonde milstolpe är Petra och Jossan. Två friska bruttor som är helt underbara som livar upp stämningen när den känns jobbig och som man kan prata med om man behöver. Mötet mellan oss har med båda tjejerna varit mycket speciella. Alla har en egen historia.

Hur kom jag nu in på detta? Allt kretsar kring funderingarna av vilka vänner som är ens riktiga och närmaste vänner. Och det är fortfarande jätte svårt men det är bara att fortsätta.
Nä nu kallar sängen.
Ha det super alla och hoppas att vi ses snart.
Kram

Helg ljuva helg

Så himla skönt att bara göra nästan ingenting. Inte träffa någon bara få vara. Annars umgås man och träffar folk nästan alltid. Jag är nog inne i en period där jag inte orkar träffa mycket folk och känner mig lite osocial och det är inte likt mig men på sistone har jag varit så himla trött och bara känt att jag velat vara med Emma och Mattis och mysa och slappa. Kanske inte mår så bra. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag känner mer än en enorm fruktansvärd trötthet. Och för dig Sara som är orolig för mitt supande och min förstorade lever så kan jag lugna dig med att alla "fetknoppar" har förstorad lever med eller utan sprit. Men det blir nog inte bättre av att man festar men jag tar igen det ljuva livet som ungdom. När jag gjort min operation så kommer jag ju inte kunna dricka så mycket eller nästan inte alls så det tar jag igen nu.

Idag har jag varit på tippen igen med en massa skit och sen var jag och bokade släp till flytt dagen. Sedan har jag bara gjort inte ett skit som man kan säga ibland. Jo tjafsat med Mattis om middag. Kommer ju mycket sällan på gemensamt vad man ska äta. Hädanefter får man nog planera maten bättre, ev veckoplanering och handla hem det man behöver i tid och sedan ta fram från frysen. Jag är jätte dålig på detta men tänkte faktiskt att jag ska testa detta i framtiden. Låter kanske fjantigt men det är för att undvika en massa onödigt tjafs. Man kan ju planera tillsammans men att man veckohandlar allt man behöver inför den kommande veckans middagar.

Jaha och på onsdag säljs stugan. Då blir man ev lite rikare och ska lösa alla lån som man har och det ska bli så skönt. En sten kommer lätta och man kan börja om från början.
En ev 30 års fest kommer att äga rum någon gång i närheten av min stora dag den ska finansieras av pengar som blir över.

Äntligen är diskmaskinen inkopplad och detta har Mattis fixat. Han är så himla duktig som får saker att ting att ske i detta hemmet. Mattias och Mattis var tillsammans i Malmö och handlade de packningar som saknades till slangarna. Kul att dom två kan göra saker tillsammans dom med utan att känna något konstigt inför detta.

Emma har varit lite krasslig i veckan och hon har med känt sig trött och sliten så hon har fått vara hemma och vilat sig. Nu klagar hon på ont i halsen men vi får se vad det blir av det.

Jaha schlager kväll ikväll i soffan här hemma. Ska bli kul och ganska mysigt att bara jag Emma och Mattis ska kolla på det. Sverige kommer få det tufft ikväll då det är ganska många bra låtar med. Vilka programledare för schlagerfestivalen. Piff och Puff eller siamesiska tvillingar eller nått. Så jävla kasst.

Imorgon bär det av till min bror i Anderslöv på kalas till Robin som fyller 14 tror jag att han gör. Ska bli kul att träffa dom eftersom Mattis tycker väldigt bra om min bror och de drar ganska jämt. Tycker om bilar och har en del annat som de tycker om att diskutera och prata om. Så kul att det funkar bra tycker jag.

Pengar har man för tillfället ont om vilket känns himla jobbigt men snart rullar dom in och då ska jag köpa ny sängstomme och nytt vardagsrumsbord och en del annat skojsigt. S.H.O.P.P.A
Det är vad jag ska göra en dag tillsammans med mamma på entrén i Malmö.

Nä nu ska jag kila vidare i mitt liv men ha det så länge.....
Tingeling.

OJ OJ

Vad har hänt sedan sist? Det största och mest roliga som hänt mig är att jag kommer bli sambo med Mattis alldeles snart. Ska bli himla nice. Så skönt. Han flyttar in till mig den 30 maj.

Jag har nu varit på kirurgen i Landskrona och jag har blivit beviljad att göra den operation som jag så länge velat göra. Smalis operation. Gastric bypas även kallad. Jag är taggad till tusen bara det att jag antagligen får vänta typ 2 år till och det är kanske inte så kul men ändå. Jag vill detta så himla mycket...... Min största önskan. Tanja var med och gjorde ett kanon jobb som mitt stöd. Var t.o.m. med när läkaren höll på att klämma ihjäl min onormalt förstorade lever.

Raggar festen var ju bara så himla kul. Jag måste göra om det snarast. Maga möget var det som jag fick höra 50 11 tusen gånger.

Nu i helgen har det varit bonnamarknad. Fest och karusell åk och shopping. Emma skulle vara hos mormor men det slutade med att jag fick hämta henne kl 21 för då ville hon hem till mig. Mattias, Emmas pappa och hans flickvän Anna var med och festade. En stort tack till Emmas pappa som stannade hemma med Emma 1 timme så att jag kunde gå ner till öltältet tillsammans med Anna och Mattis.

Nu blev jag helt noll ställd. Vet inte vad jag ska skriva mer.
Bye bye.





RSS 2.0