Långfredag den 21 mars

Jaha nu närmar sig påsken med de största kliv jag sett. Likaså vintern eller i alla fall säger dom det. Just nu regnar det bara.
Vad händer i mitt liv just nu? Ja Emma har haft två fantastiska veckor på dagis med jätte mycket beröm där hon skött sig exemplariskt vilket vi har haft en del problem tidigare med hennes humör och hennes bråkande och lite annat smått och gott. Hon börjar bli stor och jag är en otroligt stolt mamma till Emma just när hon får all denna beröm just därifrån.
Mina små mysstunder är snart slut med Emma eftersom Mattias kommer att komma hem igen eftersom han inte fick en förlägning på jobbet i Kristianstad. Men han verkade inte så ledsen över det snarare lite lättad. Kristanstad var ingen stad för honom. Sen får han komma tillbaka till pruduktionsbolaget i Malmö där han stor trivdes och det är ju himla så bra. Så från och med den 4 april så kommer Mattias att vara här hemma med oss vilket Emma kan tycka är skönt. Mattias håller på att leta en egen lägenhet men det är inte det lättaste att hitta. Här på staffanstorrps hus finns inget ledigt på 2,5 år men han ställde upp sig ändå.

På fest fronten ja där är det för tillfället så lugnt men det var det inte för exakt 20 dagar sen. Nä då var vi på fest i Saxstorp och det gick INTE bra för lilla mig. Jag blev totalt as nitad och jag menar det också för jag kunde inte stå på benen. Jag ramlade och snubblade och spydde. Min lillebror hämtade oss i Saxstorp och han fick stanna en 3- 5 gånger på motorvägen just för att jag skulle ut och lufta mig. Så bilfärden hem tog ca 1 timme istället för 25 minuter. Tack till Johan Tessi och Mattias som hjälpte mig hem. Jag har en liten ursäkt och det är att jag slutade med pencillinen samma dag som festen var och jag tror att det var dens fel eller så var det bara själv förvållat. Detta var en riktig tonårsfylla. Fy tusan.
Aldrig mer!!!! Säger man alltid.

Jaha och idag har jag fått den stora äran att tvätta. Mattias ska iväg till Helsingborg och träffa några vänner och jag och Emma tar en lugn hemma kväll kanske tillsammans med mina kära grannar Tessi och Jon vi får se. Jag har ju jobbat 2 nätter nu och är lite sliten. Inte för att vi haft mycket att göra utan för att man är uppe hela nätterna.

Imorgon ska vi till min pappa och fira påsk. Ska bli ganska trevligt faktiskt. Är bara lite orolig för vädret men det fixar sig säkert. Hoppas jag.

Jag och några till håller på att återförena vår klass från gymnasiet och det är inte lätt att hitta alla själar så här efter 10 år. Vi har 10 års jubileum i sommar och detta ska så klart firas.

Just nu har jag skrivit av mig allt jag vill säga. Det händer en del i mitt liv men för tillfället är det inget roligt. Det går sin gilla gång. Det jag saknar mycket är kärleken. Att kunna krypa upp i någons famn och bara njuta eller att bara få bli kramad. Jag får klart kramar av Emma för det ger hon mig ofta det är hon generös med. Ja även pussar men det är något man saknar............

Tack och hej.......



RSS 2.0