Torsdag den 5 juni 2008

Imorgon fyller vårt kära Sverige år. Inte direkt för att jag kommer att fira det. Jag har nämligen lovat Emma att vi ska gå till ute badet här i Staffanstorp en stund för hon ville bada. Och det får jag väl göra igentligen är det mot mina principer men vad gör man inte för henne....... Hon såg på mig med sina valp ögon och sa snälla mamma....... OK DÅ!!!!!!!

Nu är det så otroligt vackert väder med en härlig värme så man sitter bara ute i solen och njuter av värmen. Gott. I LOVE IT!!!!!
Mattias är nu tillbaka i Båstad för att göra sin slut tentamen för att sedan vara klar med skola och utbildning för att sedan ev kunna börja jobba och tjäna pengar för att sen kanske hitta en lägenhet och flytta. Vi bor tillsammans fortfarande trots att vi bestämde oss redan i december att skiljas och snart är ju skillsmässan klar och vi bor fortfarande tillsammans. Oj vad denna tiden har gått fort.... Och oj vad jag vill börja leva mitt nya liv..... Som singel på riktigt...... Jag är antagligen inte redo att dejta men att tänka tanken är kul och man vet ju aldrig om man finner en rar liten prins på vägen.....

Senast igår sa jag det till min lillebror Johan att: Fan vet du vad jag har ju ingen aning om hur man dejtar för vi har ju levt tillsammans i så många år så att jag inte har en aning om hur det funkar" Han bara tittade på mig och skrattade och tyckte nog att jag var ur dum men vad fan, det e ju sant......
Jag måste trots erkänna att man tittar lite på grabbar i mellan åt men det ska man väl göra.....

Emma och jag har en mys helg framför oss och det ska bli trevligt. Skönt. I och för sig hade det varit trevligt med att gå på fest eller nått sånt istället men det ser inte ut att bli så denna helgen i alla fall.

Jaja nu har jag skrivit några rader för denna gången men vi ses nog igen om ett tag......

RSS 2.0