Yabba Yabba

Ja då sitter man här på jobbet i sin ensamhet då våra telefoner uppgraderas och jag väntar på att någon ska ringa oss. Men det verkar lugnt för tillfället.

Vad har hänt sedan sist. Vi har haft bomöte och säret vågade inte visa sig vilket gjorde mig jävligt förbannad för en sak är ju jag helt klar över att jag tänker då inte smöra för den kärringen mer. Ingen fika blir det. Inte för min del. Och jag har i ett sms bett henne sudda mitt nummer för hennes chans att få hjälp av mig har hon totalt sabbat. Sen vad alla andra tycker och tänker det skiter jag blanka fasen i. Jag är så jävla trött på den människan och det gör mig så förbannad att hon får lov att fortsätta terra sina grannar på detta sättet. Staffanstorps hus måste fan ta tag i detta snart. Annars kommer det tyvärr att sluta med att någon tappar tålamodet och något mycket tragiskt kommer hända...... Vad det får alla fantisera om för jag har själv ingen aning men det är bara en tanke från min sida......

Emma har slutat med sina simlektioner och behöver inte mer träning på simskola men vi får väl se om Emma vill börja i simklubb sen för det är något som man verkligen har nytta av..... Får se vad hon vill. För tillfället är hon intresserad av hästar.... Man kan ju inte göra allt. Det kostar ju en del också...

Idag var en mycket händelserik dag. Var med Mattis hos optikern och han valde ut ett par jätte fina glasögon som han så klart behöver jätte mycket. För alla som känner Mattis vet hur länge han haft sin glasögon och hur snea och vinga dom é. Hahahahahaha... Men det blev jätte bra.

Imorgon ska jag sova, tvätta, fika med mamma, åka och handla present till Emmas polare som hon ska på kalas till på lördag, stor handla med Emmas pappa. Det blir mycket på en gång.... Sen ska Emma och jag ha en skön mysig kväll med godis och chips och läsk och talang så klart..... Super mysig kväll.

Lördag är det raggar fest med storebror. JIPPI!!!!! Ska bli nice.

Stugan ska visas på söndag och blir den inte såld så har en mäklare hört av sig om ett intresse...... Himla nice alltså...
Nä nu e jag hungrig. Kram alla mina bästisar. Saknar er alla.

Åhh jag glömde ju skriva att Tanja du e för go som ställer upp och vill följa med mig till kirurgen i Landskrona på Valborg. Du får veckans ros..... Av mig. Puss

vad tjusig du e då....

Emma har blivit stylad av Tessi och Lotta eftersom Emma ska på maskerad disco om ca en vecka och vi hade brist på sysselsättning......

Emma som punkare

Styling a lá Tessi och Lotta

Emma hoppar

Emma min lilla hopperska efter sin simlektion. Träffade sin klasskompis som hon ville leka med efter lektion....

Emma på djupt vatten

Mamma är/ var otroligt stolt denna 15 april 2009 då mamma Lotta fick vara med om att Emma tog guld fisken. Simmade en hel längd och dök från kanten.
HEJA EMMA!!! MAMMA TROR PÅ DIG MIN ÄLSKADE DOTTER!!!!

Emma flyter

Emma är en riktig flyterska. Dock inte helt lätt med rygg sim men det får vi träna mera på i sommar.....

Emma på trumpet

Emma drog med mamma Lotta på musik skolan i hela 2 timmar så Emma fick prova alla möjliga instrument. Mamma var helt slut efter detta. I öronen i alla fall....

Emma på trummor på musikskolan då det var öppethus

Trummis Emma. Cooling.... Passade Emma väldigt bra.... Jätte lång kö för att testa trummorna men Emma väntade tålmodigt....

Jag och min älskling


Ledig vecka

Ja precis, jag har varit ledig hela veckan efter att ha jobbat hela påsken. Nu i veckan har jag inte gjort så där jätte mycket. Jag var i stugan i måndags för att plocka undan i ute huset eftersom vi skulle ha visning på stugan på tisdagen. Men det verkade inte som det gick så där himla bra. Dom har inte hört av sig ännu, men där finns ännu en som har hört av sig så man vet aldrig. Får nog sätta ut stugan på nätet på blocket. Kanske någon som är intresserad?
Sen har jag träffat Tessi en hel del och har umgåtts med Emma också. Haft det jätte mysigt. I dag ska min kompis Sofia från gymnasietiden komma på besök för att snacka lite skit. Och det ska bli kul faktiskt. Innan dess ska jag och Tessi säkert ta en fika och jag har lovat Tessi att följa med till banken men nu först ska jag städa av lite snabbt i alla fall golven.

Säret är i hetluften nu igen och en polisanmälning kommer säkert att finnas alldeles snart på henne. Bruden blandar in mig. Att jag ska gå hennes jävla ärende. Nästa gång ska jag skriva ett meddelande till henne, om jag nu får fler av henne, men det får jag säkert, att det får vara ett slut på hennes trakaserier mot grannarna i huset. Hon är inte helt normal. Och staffanstorpshus bara mesar med henne istället för att sätta henne på plats. Det är ju också väldigt fel. Hon tror ju hela tiden att hon har rätt eftersom ingen platsar henne. Jag blir sä jävla sne på den människan eller vad fan nu hon e för nått. Just nu tror jag mest hon är en mars människa för i så fall hade jag kanske kunnat förstå henne.
Vi borde kanske lägga ihop pengar till henne. En resa till rymden enkel resa med alla djuren? Vad tycker ni om den idén?
Jag tycker den låter fin.
Nä nu måste jag ta en sväng om med mina skaft.
Ha det bäst alla läsare av min blogg.
Puss alla mina vänner. Love u.
Alla muppar undanbedes hålla sig på avstånd!!!
PUSSSSSS
 

Jobb Jobb och åter Jobb.... HELA FUCKING PÅSKEN!!!

Så himla tråkigt. Jag ville ju vara hemma med min lill tjej och fira påsk och kanske snacka med grannarna och bara sjunka in i, som vi brukar säga, " Vi har inget liv" Det är ju så vi säger då grannarna flabbar och dricker kaffe, ja eller öl på loftis. Det börjar alltid med kaffe men slutar med öl eller grogg. Ibland slutar det bra ibland mindre bra. Oj oj vad jag saknat er ikväll. I love you boys and girls på Torget 6. Vi är inga muppar om vissa  kan tycka det ibland. De ska bara fatta hur jävla as kul vi har tillsammans. Hahaha. Kallas avundsjuka. Puss puss alla mina vänner....

Saknar er här i min tråkiga värld på jobb mitt i natten!!!!!

FAN OCKSÅ

Hahahaha. Jag fick ett samtal från Pär Norén idag. Fått klagomål från festen i helgen så nu får inte jag heller ha fest på 6 månader. Jag fick en muntlig tillsägelse då jag tidigare inte fått klagomål. Men men sånt är livet. Securitas var ju trots allt i huset men gick ju igen utan att be mig sänka ljudet. Jaja nu ska friden lägga sig över Torget 6. Ha vad tror dom. Vi kommer ha fest. Vi turas om sen när turen gått runt så har ju dom 6 månaderna gått och man kan ha ytterligare en ny fest. Min nästa fest blir planerad i november. Haha. Har redan börjat kolla datum. Nytt sex party.

Bye bye

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!

Nu ska det äntligen bli av. Jag har fått tid till kirurgen i Landskrona. Detta är en otrolig lättnad att veta att jag är ett steg närmare. Har stått i kö för operation nu i 2,5 år och nu har turen kommit till lilla mig. Snart ska jag med bli smal. Jippi.. Fått tid den 30 april kl 13.10. Det är valborgsmässoafton. Har bett Tanja min barndomskompis att följa med mig om hon kan. Hon ska göra så gott hon kan. Kan vara bra att ha ett par extra öron med sig. Skönt att ha vänner som bryr sig. Hur som helst var jag bara tvungen att få skriva av mig min lycka.
Tjingeling

April april

Jaha då var denna helgen över. Good vilken fest. Vilka underbara människor man har som vänner och vilka grannar. Det var så länge sen jag skrattade så mycket. I lördags hade jag SEX PARTY och fan så bra Marie som demonstrerade sakerna var. Helt otroligt. Tack alla som ville komma och som kom. Vi var 20 tjejer som var med på demonstartionen. Faktiskt rekord. Brukar hamna runt 15. Det beställdes väldigt flitigt må jag säga. Killarna var nyfikna och ville med in och känna och klämma på sakerna och där var t.o.m killar som handlade. Sjukt kul i alla fall. Sedan fortsatte kvällen med fest, dans och ytterst lite karaoke. Jag vet inte vad som hänt för förr var det alltid karaoke som var på tapeten men nu vill folket dansa och ha kul.
En helt oförglömlig kväll. Så kul. Nu återstår det och ser i fall jag kommer få klagomål. Här var en securitas uppe men han tyckte att det var lugnt och gick igen. Grejen är ju den att jag har en fesen stereo anläggning och det finns ju ingen direkt bas i den så den hörs ju inte jätte mycket. Det är ju nog folket som hörs mer. Alla som stod ute på loftis..... Jag såg några bilder och fan..... Var här så mycket folk? Japp det var här.... Tydligen. Hur som helst ännu en fest till historien på Torget 6.

Jag har haft det mysigt med Mattis i helgen. Bara varit. Det hann vi med det också. Så skönt. Dagen igår gick så himla snabbt. Jag städade ju säkert i 3 timmar. Tvätta golv, damsuga, tvätta golv, diska och plocka undan. (Jag fick tvätta golven två gånger) Sen blev det pizza. Ohhh vad gott. Sen körde vi till Kävlinge igår. Fy vad trött jag var. Somnade typ på soffan. Mattis hade pratat med mig men jag var så djupt insjunken i sömnen. Hahaha.

Nu ikväll ska jag jobba så jag måste krypa ner i kojan nu ska bara ta några alvedon innan eftersom jag har lite nackspärr och huvudvärk. Tror jag har sovit för hårt. Ska hämta min lilla tjej Emma från fritids eftersom hon har påsklov och jag tycker så synd om henne att hon ska vara där till halv sex då Mattias hennes pappa skulle hämta henne. Jag får göra så gott jag kan och hämta henne innan. Vi äter mat tillsammans sen kommer Mattias och hämtar henne.

Puss och Kram till alla som läser min blogg!!! Love u ALL
(Dock inte psykot eller säret)


PSYKO

Jag har ett jävla fucking psykfall som bor i samma hus som mig. Hon telefon terrar mig som fan. Tessi vi skulle fan aldrig gett henne våra nummer. Varför ska man vara så satans snäll? Hon skickar först meddelande e inte min hund go. Det svarar jag inte ens på. Jag skiter väl i hennes fucking hund jävel. Sen skickar hon och frågar när vi ska ha möte och vad som e bestämt. Jag hör av mig när jag vet. Skrev jag. Hon frågar när vet du. Jag skriver: När jag pratat med Pär. Hon frågar när ska du prata med honom. När jag har tid svarar jag men som sagt jag hör av mig. Bra svarar hon. Sen skickar hon jag stör väl inte. Nä i så fall lär du få reda på det. Sen på kvällen får jag en fråga om jag är bra på att sätta upp tavlor. FUCK you säret. Sätt upp dina fucking jävla tavlor själv. Förresten gör inte det för du kan få klagomål.

FUCK YOU DITT JÄVLA SÄR!!!

LÄMNA MIG IFRED!!!


Snart är det PART PARTY!!!!

Just det snart är det fest. Sexparty med alla brudarna sedan fortsätter festen och killarna är välkomna. Fy fan bruttor vad detta ska bli kul. Jag ser fram mot denna kvällen. LÄÄÄÄÄÄÄNGTARRRR redan stört mycket. BALLLLL SKA DET BLI......


RSS 2.0