Fredagsmys!

Jag har ju funderat väldigt mycket på om jag skulle synda idag med några räkor men bestämde mig snabbt att låta bli. Tänkte efter. Det är ju så skulle de där räkorna sabba min tid för operation så hade jag blivit så arg på mig själv. Detta är nog första gången i mitt liv som jag känner och verkligen vill klara detta. Det är jävligt jobbigt. Jag och Mattis har redan bråkat 2 ggr då jag tycker att respekten för mig är väldigt liten. Tycker att all onödigt god mat ska bojkottas samtidigt förstår jag ju honom med men han sa ju innan att även han skulle ta tag i vikten när jag började men godis och chips äts en del fortfarande fast i en helt klart mindre mängd. Detta är ju bara en period i livet som jag ska leva på dessa drycker och sen är det dags att äta nyttig mat. Ingen skit mat och halv fabrikat.

Ja just det jag kanske ska berätta lite mer om kirurgen i Landskrona. Måste ju bara säga att sjukhuset är väldigt mysigt och litet. Och anonymt. Ingen känner en. I alla fall, onsdagen började med att ta blod prover, sedan fika. Samtal med kirurgen, tester med sjukgymnaster, samtal med narkos läkare och samtal med sjuksköterskan. Lite fler förberedelser fick jag. Och en massa samtal som ska ringas i veckan innan till kirurgen. Jag vägdes in på 127,6 kg och bara dagarna innan vägde jag 130 men detta vet ju inte kirurgerna om. Min målvikt för att få göra operationen är att jag ska gå ner till 122 kg. Ingen omöjlighet vad jag tror i alla fall. Vägde mig i natt och jag väger nu 127,1 kg. Så ca 3 kg ner. och det är ju kul att det rör sig neråt.

Idag så köpte Emma sig marsvin och en ny bur. 2 marsvin, de lever i flock och enl ny lag så säljs dom bara i par. Emma betalade dessa djuren själv. 1080 kr och jag och Mattis la vars en hundring. Hon har länge tjatat om husdjur och helst vill hon ju ha hund men det finns ingen möjlighet för oss att skaffa det. Pga hur vi jobbar. Dom är jätte söta. Sätter in bilder snart på våra nya familjemedlemmar.

Jag kommer också att sätta in foto på mig själv för att följa min vikt förändring. Kommer senare.

Tjingeling så länge!

Full fart framåt

Jaha då har man startat förberedelserna innan operation. Nu dricker jag bara modifast och en himla massa vatten och det ska jag bara säga att det är himla tråkigt. Men det är helt ok ändå. Jag vet ju att det finns ett slut på det hela men det dröjer som sagt 27 dagar innan jag ska opereras. Men jag ska ta mig fan klara denna resan. Jag vill ju detta ända in i hjärtat. Och det är skönt. Idag var jag och Emma och Emmas pappa Mattias och såg filmen det regnar köttbullar i 3 D och det gick bra. Emma och Mattias drack läsk och åt godis och jag drack loka och hade med mig ett mellanmål. Naturdiets smothie. Himla gott faktiskt. Lätt att ta med när man ska iväg. Här hemma äts det ju på som vanligt med både godis och glass och vanlig mat medans jag snällt får se på. Men men.... Sen är det jag som blir smal.... Gött... jajaja nu ska jag slappa lite och sen är det dags för ett nytt mål mat och sedan imorgon ska jag till kirurgerna i Landskrona.

Kram kram

Jag trodde aldrig

Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt. Det är med sorg jag lämnar mitt gamla liv med en del alkohol och mycket mat. Ikväll har min sista kväll som "fyllerist" tagit slut och jag känner mig helt tom och utmattad. Samtidigt känner jag en sann förväntan över framtiden. Jag vet jag låter deppig men det är med en tår i ögat som jag kastar in handuken och jag är väldigt ledsen över de vänner som inte fått eller inte kunde eller ville dela detta ögonblicket med mig. Jag värdesätter vänskap och familjen väldigt högt och vet precis var jag har vad... och det är skönt och veta. Jag vet att denna resan tar tid och jag vet att det dröjer innan jag kan dricka alkohol. Jag kommer säkert att kunna dricka i framtiden men jag vet inte när.... Alkohol är inte allt däremot är vänskapen och familjen värd mer.... Love u... Mina bröder samt en av mina bröders fru och dotter var med idag och jag tyckte det var roligt att de kom med. Många av mina vänner fanns med men jag saknade fortfarande en hel flock men så är det. Alla kan inte alltid...

Love U... Lägger ut lite bilder snart från ikväll....

snart så är det dags!

Jag har svårt att fatta att min dröm snart ska gå i uppfyllelse. Jag har verkligen längtat och väntat i dessa 4 år och aldrig förr har jag varit så säker som jag är nu. Jag har verkligen fått blandad respons från alla i min närhet. På jobbet undrar dom ska du verkligen göra denna operation? Vågar du? Det finns ju en del komplikationer men de överväger inte fördelarna tycker jag. När jag tänkte efter så har jag på 4 år gått upp ca 18 kg och bara sedan Emma föddes har jag gått upp drygt 30 kg. JA JAG VILL GÖRA DETTA och klart jag vet att det är mycket jobb med detta men det överväger fördelarna i framtiden. Jag vill vara snygg och få känna mig smal igen.....

Jag ska opereras 22 mars i Landskrona av Mikael Ekelund och drygt 3 veckor innan det ska jag gå på flyt mat. Men har redan tjuvstartat lite. Taggad kan man säga så nu startar min resa mot mitt nya liv och ni är välkomna att följa mig!!!!

RSS 2.0